Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Noi, SC DANYROX IMPEX SRL, din Oras Voluntari, Str. Aleea Popasului, Nr. 19, Corp Extindere, Parter, Jud. Ilfov, Nr. Inreg. Reg. Com. J23/381/2011; CIF RO44368, proprietar al domeniului (site-ului) www.magazinuldeciorapi.ro, respectăm cu stricteţe confidenţialitatea datelor personale ale clienţilor si/sau partenerilor nostri!

 

Ca urmare, datele personale furnizate de catre clienti si/sau vizitatori/utilizatori ai site-ului www.magazinuldeciorapi.ro vor fi utilizate strict in scopul in care au fost colectate de la acestia.

 

Clientii si/sau vizitatorii/utilizatorii site-ului isi dau acordul in mod explicit pentru colectarea, procesarea si stocarea datelor personale prin acceptarea Termenilor si Conditiilor in procesul de comanda a produselor sau in procesul de inscriere la Newsletter.

 

A. SC DANYROX IMPEX SRL, proprietarul site-ului www.magazinuldeciorapi.ro, va folosi datele personale colectate in cursul plasarii comenzilor, exclusiv în scopul pentru care au fost introduse pe site, si anume pentru:

- efectuarea comenzii si livrarii produselor,

- informarea clientilor cu privire la starea comenzilor efectuate,

- eficientizarea procesului de comanda a produselor prin intermediul contului de client.

 

În vederea realizării scopului de a procesa si de a furniza produsele comandate de catre clienti pe site-ul www.magazinuldeciorapi.ro, SC DANYROX IMPEX SRL poate dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal, în baza și în limitele prevederilor legale și/sau ca urmare a unor cereri expres formulate următoarelor categorii de destinatari (terti):

-        partenerilor contractuali ai SC DANYROX IMPEX SRL (cum este cazul companiilor cu care SC DANYROX IMPEX SRL se află în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare),

-        furnizorilor de servicii (de curierat, de marketing, de plată / bancare sau alte servicii), inclusiv entități care asistă SC DANYROX IMPEX SRL  în prelucrarea de date în calitate de împuterniciți, asiguratori,

-        autorități publice (Parchet, Poliție, instanțe judecătorești și alte organe abilitate ale statului),

Ca urmare, in cursul prelucrarii datelor personale in vederea procesarii si expedierii comenzilor, datele personale ale clientilor pot fi transmise catre si prelucrate de catre urmatorii terti:

 

  1. in calitate de furnizor al serviciilor de gazduire si de mentenanta site:

S.C. EURO WEB STUDIO S.R.L.

CIF RO24144259

Inregistrată la Oficiul Registrului Comertului nr. J40/11698/2008

Adresa: Strada Vasile Burlă nr. 20, Bucureşti, Sector 6,

Mobil:       0735 217 842

Telefon:   031 425 13 75

Fax:            031 425 13 76

Email:        office@ewstudio.ro

Web:         https://www.ewstudio.ro

 

  1. in calitate de operator al site-ului www.smartbill.ro, care prestează pentru SC Danyrox Impex SRL servicii de acces la aplicații de facturare, gestionare și administrare de documente financiar contabile, sincronizarea datelor din contul de client, asistență pentru aceste servicii, si de găzduitor pentru conținutul adăugat de Client, în condițiile Legii 365/2002 privind comerțul electronic :

S.C. INTELLIGENT IT S.R.L.,

CIF RO18990059

Inregistrată la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J32/1274/2006

Adresa : Str. Aciliu, Nr. 22, Sibiu, Judet Sibiu

cloud@smartbill.ro

031.710.4215

 

  1. in calitate de furnizor de servicii de curierat si procesator de plati :

S.C. FAN COURIER EXPRESS S.R.L.

CIF RO13838336

Inregistrată la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/4014/2001

Adresa : Str. Fabrica de Glucoza nr.11C, C.P.020331, Bucuresti, Sector 2

Telefon 021.9336

Email: customer@fancourier.ro

https://www.fancourier.ro

 

  1. in calitate de furnizor de servicii de curierat si procesator de plati :

S.C. BOOKURIER LOGISTICS S.R.L.

CIF RO32398711

Inregistrată la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/13239/2013

Adresa: Sos. Pantelimon, nr. 243, Bl. 52, Sc. A, Et. 4, Ap.15, Bucuresti, Sector 2

Punct de acces /contact, declarat la A.N.C.O.M, Ilfov, sos. Alexandria, nr. 99A

Telefon: 0314253254/0758730043/0314253255

Email: logistica@bookurier.ro / csbucuresti@bookurier.ro

https://www.bookurier.ro

 

B. Datele personale colectate in procesul inscrierii la Newsletter sunt obtinute cu acordul expres si neechivoc  al persoanelor care solicita corespondenta si care isi dau consimtamantul prin formularul de inscriere la Newsletter pentru a primi corespondenta comerciala. Doar aceste date personale vor fi utilizate pentru:

- derularea unor activitati de marketing, publicitate si informare comerciala cu privire la acest magazin si produsele comercializate,

- realizarea unor activitati de cercetare de piata si statistica a comportamentului clientilor in vederea imbunatatirii serviciilor pe care le oferim.

 

Protecţia datelor personale

 

Datele cu caracter personal colectate si procesate de catre SC DANYROX IMPEX SRL pot fi dezvaluite clientului care le-a furnizat, ca persoană vizată în contextul exercitării dreptului persoanei de acces, modificare si stergere, conform articolului 15 din Regulament, in conditiile Legii.

Conform cerinţelor REGULAMENTULUI (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor), (https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/HTML/?uri=CELEX:32016R0679&from=EN), Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi a cerintelor Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC Danyrox Impex SRL are obligaţia de a administra în conditii de sigurantă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care i le furnizeaza Clientul.

Scopul colectării datelor cu caracter personal este de a opera şi livra comenzile efectuate de catre Client prin intermediul site-ului, de a comunica eficient informatiile relevante catre Client si de a imbunatati permanent acest proces.

Prin completarea formularului de creare cont si/sau finalizare comanda, Clientul declara ca a luat la cunostinta de toate datele si mentiunile cuprinse in sectiunile site-ului “Termeni si Conditii”, “Modalitati plata”, “Modalitati Livrare”, “Confidentialitate”, “Returnare produse”, “Politica utilizare cookie”, ca este de acord cu acestea si este de acord ca datele completate in formular sa fie salvatein baza de date a SC Danyrox Impex SRL si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, prelucrate, utilizate si transmise de catre SC Danyrox Impex SRL catre partenerii sai (procesatori de plati, firme de transport, agentii de marketing si publicitate etc.) doar in vederea procesarii comenzilor pe care le plaseaza prin intermediul site-ului sau in vederea comunicarilor comerciale.


Conform Legii nr. 677/2001, Clientul beneficiaza de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor personale, de informare asupra datelor personale salvate in baza de date a SC Danyrox Impex SRL, de dreptul de a se opune prelucrării datelor personale care il privesc şi de a solicita ştergerea datelor ( “dreptul de a fi uitat”), in conditiile legii.

Totodata, Clientul beneficiaza de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi de dreptul de a se adresa justiţiei.

Pentru exercitarea acestor drepturi, in conditiile Legii, Clientul se poate adresa prin poştă, pe adresa societăţii noastre, SC Danyrox Impex SRL, Str. Aleea Popasului, Nr. 19, Corp Extindere, Parter, Oras Voluntari, Jud. Ilfov, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Securitatea datelor


Pentru confidenţialitatea şi securitatea datelor Clientului, înregistrarea şi autentificarea pe magazinuldeciorapi.ro implică o parolă iar site-ul este certificat SSL.



Feedback


magazinuldeciorapi.ro ofera posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, întrebări şi sugestii. Orice informaţie/data personala care este trimisă prin intermediul formularelor de contact de pe site va fi folosită ţinând cont de dreptul la confidenţialitate şi la imagine al persoanelor si in conformitate cu Regulamentul GDPR.

 


Modificări ale politicii de confidenţialitate


Dacă va fi necesara o schimbare a regulilor de confidenţialitate, SC Danyrox Impex SRL va publica respectivele modificări în această pagină pentru a informa Clientii cu privire la tipurile de informaţii pe care le colecteaza şi modul în care le utilizeaza.

 

Pentru alte informatii cu privire la politica de confidenţialitate, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa magazinuldeciorapi@gmail.com.

 

Vă mulţumim!

Echipa magazinuldeciorapi.ro