Garantii produse

         Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

         In cazul produselor vandute si livrate de magazinuldeciorapi.ro, certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, fie sunt emise de catre SC Danyrox Impex SRL, proprietarul site-ului magazinuldeciorapi.ro.

         In cazul produselor cu defecte de fabricatie vandute prin intermediul site-ului magazinuldeciorapi.ro, clientul va trimite o solicitare de retur scrisa prin email sau prin posta la adresa firmei, solicitare care va trebui sa contina descrierea clara a defectelor constatate. In acest caz, returul produselor si inlocuirea lor vor fi gratuite.

        Prin însăşi natura lor, din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă, anumite produse nu pot fi returnate catre magazinuldeciorapi.ro daca prezinta urme de uzura datorate probarii sau imbracarii lor, conform OUG 34/2014 art. 16 lit. e. Din gama acestor produse comercializate de magazinuldeciorapi.ro sunt lenjeria intima, dresurile, colantii, sosetele, costumele de baie si halatele de baie. Totusi, se accepta returul produselor din gama de mai sus in cazul in care prezinta defecte de fabricatie ce nu se datoreaza utilizarii lor. Nu se considera defect de fabricatie uzura normala a produselor datorata imbracarii sau procedurilor de intretinere a produselor (spalare, curatare chimica, uscare etc.).

       Eticheta fiecarui produs comercializat de magazinuldeciorapi.ro contine, conform legislatiei in vigoare, instructiuni de intretinere. Respectarea acestor instructiuni va prelungi viata produselor iar Dumneavoastra va veti bucura mai mult timp de articolele pe care le indragiti. Nerespectarea acestor instructiuni va duce la anularea oricarei garantii implicite sau explicite a produselor.

          Articolele comercializate de magazinuldeciorapi.ro corespund tuturor normelor tehnice in vigoare pentru fiecare gama de produse si fiecare eticheta contine date despre materialele folosite la confectionarea produselor.

});