Modalitati de livrare

Livrarea produselor se va face intr-un interval de 24 - 72 ore de la data confirmarii comenzii. Totusi, intrucat exista posibilitatea unor erori, in cazul in care produsul comandat nu se afla pe stoc, va vom comunica modul si intervalul de timp in care veti putea beneficia de executarea comenzii Dumneavoastra. In conditii speciale, magazinuldeciorapi.ro isi rezerva dreptul de a mari timpul de livrare. In acest caz va fi cerut prin email sau telefonic acordul clientului.

magazinuldeciorapi.ro ofera urmatoarele Modalitati de Livrare:

    Prin servicii de curierat rapid - Fan Curier si Bookurier, cu plata ramburs sau cu plata avans.

1a.  Livrarea prin servicii de curierat rapid - Fan Curier si Bookurier, cu plata ramburs in numerar (plata comenzii, insemnand valoarea comenzii + taxa de transport + taxa de ramburs, se achita in numerar la curier, in momentul livrarii coletului).

  • Livrarea va fi facuta de catre curier, direct la adresa precizata in comanda.
  • Timpul de livrare: intre 24 si 72 de ore din momentul validarii comenzii. Validarea se face de catre operatorii magazinuldeciorapi.ro telefonic si/sau prin e-mail.
  • Costul livrarii la comenzile care au o valoare sub 190 lei este de 21 lei in tara si 16 lei in Bucuresti.
  • Comenzile care depasesc 190 lei beneficiaza de Livrare Gratuita!

1b. Livrarea prin servicii de curierat rapid - Fan Curier si Bookurier, cu plata avans: plata comenzii, insemnand valoarea comenzii + taxa de transport, se achita in avans, prin transfer bancar (ordin de plata), plata online cu cardul sau depunere Numerar la ghiseul bancii Banca Transilvania, in contul magazinuldeciorapi.ro. In acest caz, nu se mai percepe taxa de ramburs.

  • Livrarea va fi facuta de catre curier, direct la adresa precizata in comanda.
  • Timpul de livrare: intre 24 si 72 de ore din momentul confirmarii platii.
  • Costul livrarii la comenzile care au o valoare sub 190 lei este de 16 lei in tara si 11 lei in Bucuresti.
  • Comenzile care depasesc 190 lei beneficiaza de Livrare Gratuita!

    Daca intampinati dificultati in plasarea comenzii, a alegerii modalitatii optime de plata sau de livrare sau daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati prin mobil 0724384792, 0721216776 (de luni pana vineri, orele 10-18), prin e-mail la adresa comenzi@magazinuldeciorapi.ro, sau la fax 021.316.26.65.

Atentie: tranzactiile bancare presupun aplicarea unor comisioane si taxe. Comisioanele si taxele aferente tranzactiilor bancare se supun politicii fiecarei banci in parte si nu pot fi imputate magazinului online magazinuldeciorapi.ro. Pentru a vedea valoarea acestor comisioane, va rugam sa contactati banca la care aveti contul! Clientul magazinului online magazinuldeciorapi.ro isi da acordul pentru aceste conditii financiare prin plasarea comenzii sau efectuarea platii.

});