Politica de returnare

Schimbarea produselor

 

In cazul in care doriti sa schimbati din diferite motive produsul achizitionat cu un alt produs (nu este marimea potrivita, nu va place culoarea, nu va place modelul sau orice alt motiv), tot ce aveti de facut este sa trimiteti o solicitare scrisa catre SC Danyrox Impex SRL la magazinuldeciorapi@gmail.com sau la adresa Societatii aflata pe site si veti fi indrumat asupra pasilor pe care ii aveti de facut.

NU se pot returna sau schimba articolele de lenjerie intima, care nu au sigiliul producatorului intact. Articolele de lenjerie fara sigiliu de producator, care sa impiedice imbracarea lor NU se pot returna, conform Legii. Detalii mai jos, in capitolul Conditii de returnare! Exceptie fac articolele care prezinta defecte de fabricatie (conform Legii).

Va rugam sa consultati Tabelele de masuri si sa cereti detalii despre masura dorita la telefon sau prin email!

Renuntarea la produsele cumparate

 

“Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”, conform OUG 130/2000 actualizata.

Puteti returna produsul achizitionat in termen de 30 de zile de la primire, in conformitate cu prevederile OUG 34/2014 privind protectia consumatorilor la contractul la distanta. Data primirii produselor va fi confirmata de documentul de primire/AWB semnat al transportatorului/curierului.

In cazul in care un client refuza primirea unei comenzi, urmatoarea comanda va trebui sa o plateasca anticipat cu cardul sau prin Ordin de Plata bancar! In cazul in care clientul va refuza din nou primirea/ridicarea coletului de la curier, i se va retine din plata anticipata valoarea transportului dus-intors al pachetului si ii va fi returnata prin transfer bancar doar diferenta!  

Conditii de returnare

 

Produsele pot fi returnate numai daca sunt in conditii perfecte (inclusiv ambalajul) si nu prezinta semne de uzura. Daca ati cumparat mai multe produse de acelasi fel si vreti sa le returnati pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, celalalte produse putand fi returnate doar daca sunt sigilate.

 

Prin insasi natura lor, din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena, anumite produse NU pot fi returnate catre magazinuldeciorapi.ro, daca ambalajul lor original a fost desigilat si/sau prezinta urme de uzura datorate probarii sau imbracarii lor, conform OUG 34/2014 art. 16 lit. e ("produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator"). Din gama produselor NERETURNABILE comercializate de magazinuldeciorapi.ro sunt lenjeria intima, dresurile, colantii, sosetele, costumele de baie si halatele de baie. Totusi, se accepta returul produselor din gama de mai sus in cazul in care prezinta defecte de fabricatie ce nu se datoreaza utilizarii lor. In cazul produselor cu defecte de fabricatie solicitarea de retur scrisa va trebui sa contina descrierea clara a defectelor constatate iar returul produselor si inlocuirea lor vor fi gratuite.

 

Produsul va fi returnat intotdeauna impreuna cu ambalajul original al producatorului (cutie sau punga), in aceeasi stare in care a fost primit de catre Client. In momentul predarii catre curier pentru returnare, produsul impreuna cu ambalajul original trebuie impachetate corespunzator pentru a nu se deteriora in timpul transportului. Ambalajul produsului nu trebuie sa prezinte urme de banda adeziva sau alte deteriorari legate de impachetare. Cumparatorul va returna Vanzatorului si eventualele cadouri, accesorii precum si toate documentele care au insotit produsul la primirea sa.

Pentru schimbarea si returnarea unui produs prin curier, toate taxele de transport sunt suportate de client. Valoarea acestor taxe reprezinta suma dintre taxa de transport pentru returnarea produsului catre magazinuldeciorapi.ro si taxa de transport pentru trimiterea produsului schimbat catre client. Valoarea taxelor de transport este de aproximativ 37 lei, dar variaza in functie de: firma de curierat aleasa de client (dar care trebuie sa fie agreata si de magazinuldeciorapi.ro), localitatea din care clientul va expedia coletul de retur, marimea si greutatea coletului si termenul de livrare.

 

In cazul in care comanda a fost achitata si nu se doreste inlocuirea produsului ci returnarea valorii produsului, Vanzatorul va rambursa Clientului contravaloarea produsului, in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de a returna produsul. Suma platita de client va fi returnata dupa cum urmeaza: pentru comenzile achitate cu card online prin restituire in contul din care a fost efectuata plata iar pentru comenzile achitate cu ordin de plata sau ramburs prin virament bancar in contul specificat de client. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea produselor returnate si pana la verificarea starii produselor.

Atentie: tranzactiile bancare presupun aplicarea unor comisioane si taxe. Comisioanele si taxele aferente tranzactiilor bancare se supun politicii fiecarei banci in parte si nu pot fi imputate magazinului online magazinuldeciorapi.ro. Pentru a vedea valoarea acestor comisioane, va rugam sa contactati banca la care aveti contul! Clientul magazinului online magazinuldeciorapi.ro isi da acordul pentru aceste conditii financiare prin plasarea comenzii sau efectuarea platii.

Pentru produsele reprezentand lenjeria intima, dresurile, colantii, sosetele, costumele de baie si halatele de baie, care prezinta urme de uzura, imbracare, purtare, magazinuldeciorapi.ro va refuza rambursul sumei achitate de client iar acesta va suporta cheltuielile de retur.

});