Modalitati de plata

magazinuldeciorapi.ro  va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:


     1. RAMBURS numerar sau card bancar pentru livrarile prin serviciul de curierat rapid  - Fan Courier si ramburs numerar pentru comenzile livrate prin serviciul de curierat rapid Bookurier
     2. AVANS prin transfer bancar (Ordin de plata) 
     3. CARD BANCAR online (in curand)
   

    Daca intampinati dificultati in plasarea comenzii, a alegerii modalitatii optime de plata sau de livrare sau daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati prin e-mail: magazinuldeciorapi@gmail.com sau la telefon 0724.384.792 / 0721216776
 

1. Plata  RAMBURS - livrare prin FAN Courier si Bookurier

 • Plata comenzii si valoarea transportului se vor achita in numerar la curier, in momentul livrarii coletului.
 • Valoarea variaza in functie de greutatea si dimensiunile coletului. La acestea se adauga taxa de ramburs de aproximativ 6 lei. Valoarea transportului este suma dintre taxa de transport si taxa de ramburs si va fi calculata online in momentul efectuarii comenzii, fiind marcata distinct in factura proforma trimisa prin email. Pentru localitatile care nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat Fan Courier, se taxeaza km suplimentari. La comenzile expediate prin curierul rapid Bookurier nu se taxeaza kilometri suplimentari. Ca exemplu, pentru comenzile a caror valoare este sub 190 RON, taxa de transport in tara poate fi de 21 RON (pretul nu include si kilometri suplimentari - unde este cazul)
 • In cazul comenzilor a caror valoare depaseste 190 RON, taxa de transport este GRATUITA, fiind suportata de magazinuldeciorapi.ro. Clientul care opteaza pentru livrarea prin Fan Courier va suporta valoarea kilometrilor suplimentari pentru localitatile care nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat Fan Courier.
 • Livrarea va fi facuta de curier in sistem door-to-door, direct la adresa precizata in comanda.
 • In caz de pierdere a coletului, distrugere sau deteriorare a marfii, FAN COURIER si Bookurier isi asuma raspunderea iar despagubirea se face la valoarea declarata a coletului.
 • In anumite situatii (de exemplu, pentru comenzile a caror valoare depaseste 500 RON), magazinuldeciorapi.ro poate solicita plata unui avans de minim 25%, prin transfer bancar.

 
2. Plata in  AVANS -  livrare prin Fan Courier si Bookurier. Pentru aceasta modalitate de plata va rugam sa ne contactati prin email la adresa: magazinuldeciorapi@gmail.com sau telefonic la numarul: 0724384792.

 • Plata comenzii si valoarea transportului se vor achita in avans, prin transfer bancar (ordin de plata) in contul magazinuldeciorapi.ro. In acest caz, nu se va mai percepe taxa de ramburs.
 • Valoarea taxelor de transport variaza in functie de greutatea si dimensiunile coletului si va fi marcata distinct in factura proforma trimisa prin email.
 • In cazul comenzilor a caror valoare depaseste 190 RON, taxa de transport este GRATUITA. In cazul comenzilor mai mici de 190 RON, se va percepe o taxa de transport de minim 16 RON, dar care variaza in functie de greutatea si/sau volumul coletului si nu include si km suplimentari, acolo unde este cazul.
 • Livrarea va fi facuta de curier in sistem door-to-door, direct la adresa precizata in comanda.
 • In caz de pierdere a coletului, distrugere sau deteriorare a marfii, FAN COURIER si BOOKURIER isi asuma raspunderea iar despagubirea se face la valoarea declarata a coletului.
 • Timpul de livrare a comenzii este intre 48 si 72 de ore din momentul confirmarii platii (confirmarea se face de catre client, trimitand o copie a dovezii de plata prin e-mail sau pe fax; toate aceste informatii vor fi detaliate de catre operator, telefonic sau prin email).

 

3. Plata cu CARDUL Online (in curand)

Atentie: tranzactiile bancare presupun aplicarea unor comisioane si taxe. Comisioanele si taxele aferente tranzactiilor bancare se supun politicii fiecarei banci in parte si nu pot fi imputate magazinului online magazinuldeciorapi.ro. Pentru a vedea valoarea acestor comisioane si taxe, va rugam sa contactati banca la care aveti contul! Clientul magazinului online magazinuldeciorapi.ro isi da acordul pentru aceste conditii financiare prin plasarea comenzii sau efectuarea platii.

});