Modalitati de plata

magazinuldeciorapi.ro  va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:


     1. RAMBURS numerar pentru livrarile prin serviciile de curierat rapid  - Fan Courier, Sameday si Bookurier
     2. AVANS prin transfer bancar (Ordin de plata) 
     3. CARD BANCAR sau Link to pay 
   

    Daca intampinati dificultati in plasarea comenzii, a alegerii modalitatii optime de plata sau de livrare sau daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati prin e-mail: magazinuldeciorapi@gmail.com sau la telefon 0724.384.792 / 0721216776
 

1. Plata  RAMBURS - livrare prin FAN Courier, Sameday si Bookurier

 • Plata comenzii si valoarea transportului se vor achita in numerar la curier, in momentul livrarii coletului.
 • Pentru comenzile a caror valoare este intre 50 si  200 RON, taxa de transport este minim 19 RON (pretul nu include si kilometri suplimentari - unde este cazul). Costul transportului este marcat distinct  pe factura. Pentru localitatile care nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat Fan Courier, se taxeaza km suplimentari. La comenzile expediate prin curierii Sameday si Bookurier nu se taxeaza kilometri suplimentari. 
 • In cazul comenzilor a caror valoare depaseste 200 RON, taxa de transport este GRATUITA, fiind suportata de magazinuldeciorapi.ro. Clientul care opteaza pentru livrarea prin Fan Courier va suporta valoarea kilometrilor suplimentari pentru localitatile care nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat Fan Courier.
 • Livrarea va fi facuta de curier in sistem door-to-door, direct la adresa precizata in comanda.
 • In caz de pierdere a coletului, distrugere sau deteriorare a marfii, FAN COURIER, Sameday si Bookurier isi asuma raspunderea iar despagubirea se face la valoarea declarata a coletului.
 • In anumite situatii (de exemplu, pentru comenzile a caror valoare depaseste 500 RON), magazinuldeciorapi.ro poate solicita plata unui avans de minim 25%, prin transfer bancar.
 • Costuri livrare la comenzile sub 50 lei: 28 lei la care se adauga costul pentru kilometri suplimentari daca se opteaza prin Fan Courier iar localitatea de livrare este in afara ariei de acoperire a transportatorului!

 
2. Plata in  AVANS -  livrare prin Fan Courier, Sameday si Bookurier. Pentru aceasta modalitate de plata va rugam sa ne contactati prin email la adresa: magazinuldeciorapi@gmail.com sau telefonic la numarul: 0724384792.

 • Plata comenzii si valoarea transportului se vor achita in avans, prin transfer bancar (ordin de plata) in contul magazinuldeciorapi.ro.
 • Costuri livrare la comenzile sub 50 lei: 28 lei la care se adauga costul pentru kilometri suplimentari daca se opteaza prin Fan Courier iar localitatea de livrare este in afara ariei de acoperire a transportatorului!
 • In cazul comenzilor a caror valoare depaseste 200 RON, taxa de transport este GRATUITA. In cazul comenzilor cu valoare intre 50 si 200 RON, se va percepe o taxa de transport de 19 RON in tara, taxa care nu include si km suplimentari, acolo unde este cazul.
 • Livrarea va fi facuta de curier in sistem door-to-door, direct la adresa precizata in comanda.
 • In caz de pierdere a coletului, distrugere sau deteriorare a marfii, FAN COURIER, SAMEDAY si BOOKURIER isi asuma raspunderea iar despagubirea se face la valoarea declarata a coletului.
 • Timpul de livrare a comenzii este intre 48 si 72 de ore din momentul confirmarii platii (confirmarea se face de catre client, trimitand o copie a dovezii de plata prin e-mail sau pe fax; toate aceste informatii vor fi detaliate de catre operator, telefonic sau prin email).

 

3. Plata cu CARDUL sau Link to Pay. Clientul poate plati comanda la finalizarea procesului de comanda, prin accesarea paginii de plata IPay, oferita de Banca Transilvania. Plata prin Link-to-pay se poate face dupa confirmarea telefonica a comenzii, clientul va primi un link ce va contine datele privitoare la comanda si prin care va putea face plata, utilizand cardul bancar. Comisionul este zero iar instrumentul de plata (link-ul) este furnizat de Banca Transilvania (IPay) sau Netopia - mobilPay. 

- Costul transportului la plata cu cardul: 19 lei!

- Costuri livrare la comenzile sub 50 lei: 28 lei la care se adauga costul pentru kilometri suplimentari daca se opteaza prin Fan Courier iar localitatea de livrare este in afara ariei de acoperire a transportatorului!

Atentie: tranzactiile bancare prin Ordin de plata presupun aplicarea unor comisioane si taxe. Comisioanele si taxele aferente tranzactiilor bancare se supun politicii fiecarei banci in parte si nu pot fi imputate magazinului online magazinuldeciorapi.ro. Pentru a vedea valoarea acestor comisioane si taxe, va rugam sa contactati banca la care aveti contul! Clientul magazinului online magazinuldeciorapi.ro isi da acordul pentru aceste conditii financiare prin plasarea comenzii sau efectuarea platii.

});