Termeni si conditii

magazinuldeciorapi.ro este denumirea comerciala a S.C. Danyrox Impex SRL, avand sediul social in Orasul Voluntari, Str. Aleea Popasului, Nr. 19, Corp Extindere, Parter, Jud. Ilfov, Nr. Inreg. Registrul Comertului J23/381/2011, CIF RO44368.

 

          Politica de confidentialitate

 

          Regulile care stabilesc politica de confidentialitate promovata de magazinuldeciorapi.ro se regasesc in sectiunea site-ului "Confidentialitate", pe care va rugam sa o cititi cu atentie. Aceasta politica explica in ce mod utilizeaza magazinuldeciorapi.ro orice tip de informatie personala pe care o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.
          Informatii personale inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa, telefonul sau e-mailul). Informatiile oferite in momentul in care va inregistrati sunt folosite pentru a va permite sa aveti acces la anumite parti ale site-ului magazinuldeciorapi.ro, cum ar fi: reutilizarea adreselor deja salvate, posibilitatea de a vedea istoricul comenzilor anterioare, posibilitatea de a primi oferte promotionale in functie de comenzile deja efectuate etc. 

         Colectam informatiile de la clienti pentru a putea onora comenzile pe care acestia le plaseaza prin intermediul site-ului dar si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenzilor lor sau a livrarii produselor. Informatiile pe care le colectam includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare, numerele de telefon, adresa de e-mail. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre site-ul nostru. De asemenea, vom avea nevoie de informatiile referitoare la contul deschis pe site-ul nostru (adresa e-mail si parola), pentru ca dumneavoastra sa va puteti accesa ulterior contul creat. 

          Cand va revizuiti informatia personala, noi va oferim spre utilizare un server cu grad inalt de siguranta. Software-ul acestui server cripteaza informatia pe care o introduceti dumneavoastra, inainte de a ne fi transmisa noua. In plus, avem proceduri de securitate care acopera stocarea si divulgarea informatiilor dumneavoastra, pentru a preveni accesul neautorizat si pentru a actiona in concordanta cu legislatia din Romania referitoare la protejarea datelor. Acest lucru inseamna ca, uneori, este posibil sa va cerem sa faceti dovada identitatii dumneavoastra inainte de a va dezvalui anumite informatii personale. 

          Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate, schimbari care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele. 

          Plata si Livrarea

         Toate preturile includ TVA. 
         Livrarea produselor se face prin firmele de curierat rapid Fan Courier, Sameday si Bookurier.

        Cheltuielile cu transportul le suporta clientul si vor fi specificate atat in procesul de plasare a comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. In cazurile precizate clar in oferta produselor si in termenii de Plata si Livrare, cheltuielile cu transportul pot fi suportate de catre magazinuldeciorapi.ro.

          Livrarea prin curier rapid se va realiza in intervalul 1-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, exceptand zilele de duminica, precum si sarbatorile legale. In cazuri exceptionale, daca produsul comandat nu se afla pe stoc in momentul comenzii, veti fi anuntat de operatorii nostri in cat timp acesta va putea ajunge la dumneavoastra. 

          Inainte de a comanda un produs, verificati daca acesta se afla pe stoc. Produsele care nu se afla momentan pe stoc nu pot fi livrate. Comenzile respective pot fi pastrate termen de o luna, la solicitarea clientului si se vor livra in momentul in care reintra in stoc. Daca in termen de o luna aceste comenzi nu se pot onora, vor fi considerate anulate, fara o alta notificare. Totusi, daca un client solicita in mod expres ca aceste comenzi sa fie pastrate dupa termenul de o luna, ele vor fi considerate valide si vor fi onorate in momentul in care marfa comandata intra pe stoc. 

          Factura fiscala va fi trimisa in format tiparit si poate fi trimisa si in format electronic (Legea 571/2003) pe adresa de e-mail furnizata, nefiind necesara stampilarea si semnarea acesteia si/sau va fi inmanata clientului in format tiparit la livrarea marfii. Clientul care a primit factura in format electronic poate solicita oricand la un moment ulterior factura in format tiparit, semnata si stampilata, daca activitatea prestata impune acest lucru (cumparatorul este persoana juridica) sau pur si simplu daca doreste pastrarea facturii in format tiparit. 

          Responsabilitati privind produsele

          Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate pe site sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva. 

         magazinuldeciorapi.ro nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt articol sau prezentare publicate pe site sunt lipsite de erori sau ca sunt complete si nu va putea fi facut responsabil in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor disponibile pe Site (imagini statice/ dinamice/ prezentari multimedia etc.) sunt utilizate exclusiv cu titlu de prezentare si nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului. Cu toate acestea magazinuldeciorapi.ro garanteaza inlocuirea si/sau acceptarea returului produselor ce vor fi considerate neconforme cu descrierea de pe site sau cu asteptarile clientului in termen de 30 de zile de la livrarea acestora, in conditiile prevazute in sectiunea Returul produselor. Clientul ia la cunostinta faptul ca nuantele culorilor produselor pot fi diferite de nuantele prezentate in fotografiile de pe site si acest lucru nu constituie motiv de retur si de reziliere a contractului la distanta!

          magazinuldeciorapi.ro nu este responsabil pentru nelivrarea la timp a produselor, daca acest lucru tine de firma de curierat prin care au fost trimise, in cazuri de forta majora si/sau in situatii care nu pot fi controlate si in care magazinuldeciorapi.ro a facut toate demersurile necesare pentru livrarea la timp a comenzii.

        Orice reclamatie privind produsele va fi adusa la cunostinta magazinuldeciorapi.ro in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare. 


          magazinuldeciorapi.ro nu garanteaza explicit sau implicit, in niciun fel,

-       functionarea site-ului,

-       informatiile sau continutul site-ului,

-       produsele sau materialele de pe site.

       magazinuldeciorapi.ro nu va fi facut responsabil pentru niciunul dintre aspectele de mai sus. magazinuldeciorapi.ro nu ofera alte garantii pentru produsele comercializate pe site decat cele prevazute de producatori. Stocurile de produse afisate pe site pot sa difere in anumite situatii de stocurile reale, de aceea confirmarea produselor si/sau a comenzilor va fi facuta telefonic si/sau prin email.

          Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu iar produsele pot sa difere de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul etc. In astfel de situatii, clientul va fi instiintat inainte de a i se trimite comanda si va trebui sa-si dea acceptul cu privire la modificari. Caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate pe acest site se pot schimba fara o notificare prealabila. Valoarea maxima a obligatiilor magazinuldeciorapi.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de firma noastra de la respectivul client. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, magazinuldeciorapi.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Comenzile care nu sunt confirmate telefonic vor fi anulate.           Returnarea produselor

          In cazul in care produsul comandat nu corespunde prezentarii de pe site-ul www. magazinuldeciorapi.ro sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 30 de zile din momentul in care l-ati primit.

          “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”, conform OUG 130/2000 actualizata.

          Costul de transport al produsului, atat de retur cat si de livrare, va fi suportat de catre client. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (inclusiv ambalajul) si nu prezinta semne de uzura. In cazul in care refuzati produsul, va rugam sa ne contactati prin telefon sau e-mail in termen de 24 de ore de la primirea acestuia, pentru stabilirea detaliilor cu privire la retur.

          Prin insasi natura lor, din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena, anumite produse nu pot fi returnate catre magazinuldeciorapi.ro daca ambalajul lor original a fost desigilat si/sau prezinta urme de uzura datorate probarii sau imbracarii lor, conform OUG 34/2014 art. 16 lit. e. Din gama acestor produse comercializate de magazinuldeciorapi.ro sunt lenjeria intima, dresurile, colantii, sosetele, costumele de baie si halatele de baie. Totusi, se accepta returul produselor din gama de mai sus in cazul in care prezinta defecte de fabricatie ce nu se datoreaza utilizarii lor. In cazul produselor cu defecte de fabricatie, solicitarea de retur scrisa va trebui sa contina descrierea clara a defectelor constatate iar returul produselor si inlocuirea lor vor fi gratuite.

          In cazul in care un client refuza primirea unei comenzi, urmatoarea comanda va trebui sa o plateasca anticipat cu cardul sau prin Ordin de Plata bancar! In cazul in care clientul va refuza din nou primirea/ridicarea coletului de la curier, i se va retine din plata anticipata valoarea transportului dus-intors al pachetului si ii va fi returnata prin transfer bancar doar diferenta! 

          Modalitati de plata

         magazinuldeciorapi.ro  va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:


     1. RAMBURS pentru livrarile prin serviciile de curierat rapid  - Fan Courier si Bookurier
     2. AVANS prin transfer bancar (Ordin de plata) 
     3. CARD BANCAR sau Link to Pay

      Atentie: tranzactiile bancare prin Ordin de Plata presupun aplicarea unor comisioane si taxe. Comisioanele si taxele aferente tranzactiilor bancare se supun politicii fiecarei banci in parte si nu pot fi imputate magazinului online magazinuldeciorapi.ro. Pentru a vedea valoarea acestor comisioane, va rugam sa contactati banca la care aveti contul! Clientul magazinului online magazinuldeciorapi.ro isi da acordul pentru aceste conditii financiare prin plasarea comenzii sau efectuarea platii.

          Dispozitii finale

          Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu a unui contract valabil incheiat.

});