Despre noi

SC Danyrox Impex SRL a fost infiintata in anul 1992 in Bucuresti, avand ca domeniu de activitate comertul en gros si en detail al ciorapilor, dresurilor si lenjeriei intime. Inca de la infiintare, compania a colaborat cu societati din Romania cu traditie in domeniul fabricarii ciorapilor si dresurilor, fiind distribuitor al SC Ciserom SA Sebes, SC Mondex SA Sibiu, SC Adesgo SA Bucuresti, SC Agnitex SA Agnita, SC Apolo SA Bucuresti etc.

 

In decursul anilor, SC Danyrox Impex SRL si-a extins gama de produse comercializate, astazi colaborand cu producatori si distribuitori de prestigiu, furnizori ai marcilor: Gatta, Mr. Big, Pompea, Susi.

 

In anul 2008, SC Danyrox Impex SRL a inceput colaborarea cu producatorul de ciorapi din Italia Alber Gmbh/AG firma de traditie in productia sosetelor si dresurilor, cu produse de o calitate exceptionala.

Produsele comercializate de SC Danyrox Impex SRL respecta normele de calitate si siguranta cerute de Uniunea Europeana, privind viata si sanatatea oamenilor si protectia mediului.

 

SC DANYROX IMPEX SRL

Oras Voluntari, Str. Aleea Popasului, Nr. 19, Corp Extindere, Parter, Jud. Ilfov

Nr. Inreg. Reg. Com. J23/381/2011; CIF RO44368

Tel./fax: 021-3162665;  0721-216776

Email: danyrox.impex@gmail.com

});